Over mij

Zwaar transport & hijswerk

Bouw & Infra

Constructie & maakindustrie

Materieelverhuur

Industriële dienstverlening

Project Forwarding

TEAM

Together Everyone Achieves More. Dat is waar het bij mij om draait: met elkaar de schouders eronder om een mooi resultaat neer te zetten. Of je nu chauffeur bent of directeur, iedereen levert een belangrijke bijdrage aan het resultaat van je bedrijf.

Strategie

Daarbij is het wel belangrijk om een duidelijke focus te hebben op je marketingstrategie. Wie zijn we als bedrijf, waar staan we voor, welke kant gaan we op en welke kansen kunnen we benutten? Als ervaren marketingmanager in B2B marketing weet ik dat het hebben van een marketingstrategie belangrijk is, niet alleen voor het management team maar voor alle medewerkers. Een duidelijke strategie schept kaders en geeft richting, zodat medewerkers zelfstandig de juiste beslissingen nemen en je als TEAM maximaal presteert.

Achtergrond en ervaring

Met mijn HEAO-diploma vers op zak was het begin jaren negentig nog niet makkelijk om een leuke job te vinden. Via een open sollicitatie kwam ik in de logistiek terecht, bij het internationale pakketvervoer, op een customer service functie. Het oplossen van allerlei klachten en problemen was daar de leukste uitdaging.

Doorzettingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden en een proactieve en klantgerichte houding bleken handige eigenschappen te zijn in dit vak.

Vervolgstap

Vanuit deze eerste leerzame operationele baan ging ik de commercie in. Een leuke en afwisselende periode waarin ik veel interessante contacten opdeed en mijn commerciële en communicatieve vaardigheden in de zakelijke markt verder kon ontwikkelen.

Pakket- en systeemlogistiek is leuk, maar zwaar transport en hijswerk is nóg leuker. Geen project is hetzelfde en commerciële processen zijn complex. Marktontwikkelingen worden beïnvloed door internationale economische en politieke ontwikkelingen en elk project heeft andere concurrenten. Dan is een duidelijke profilering des te uitdagender én belangrijker! Marketingstrategie van de eerste orde, waarin kernwaarden, een duidelijke identiteit, keuzes en focus belangrijke elementen zijn. Gedragen door het hele bedrijf. Mooi én leerzaam om daar een bijdrage aan te leveren!

Ik kon me ook vastbijten in leuke projecten zoals de implementatie van een nieuw CRM-systeem en de ontwikkeling van een nieuwe website. Goed voor mijn project management vaardigheden.

Bijdrage voor jouw bedrijf

Mijn werkzaamheden in sales support, business development, sales en marketing hebben me veel inzicht en ervaring gegeven in het werkveld van B2B marketing en sales. Ik deel ze graag om ook jouw bedrijf verder te brengen!

Persoonlijk profiel

Privé ben ik geen stilzitter. Ik ben graag rondom huis en in de tuin bezig, hou van wandelen en vooral van muziek maken. Dit doe ik al van kleins af aan en is een erg leuke hobby, vooral als je dit samen doet met veel meer muzikanten. Ik speel bugel (een koperblaasinstrument) in een fanfare en daarnaast ben ik al een aantal jaar actief bestuurslid van deze muziekvereniging.

Ik ben getrouwd met André en samen hebben we drie zoons in de puberleeftijd.